Delivery Information


Kako dobim naročene artikle?


Naročene artikle Vam lahko preko dostavljalne službe dostavimo na dom, možen pa je tudi brezplačen osebni prevzem po dogovoru. Način in naslov dostave izberete ob naročilu.


Dostava na naslov


Dostava se vrši na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. Poleg primarnega naslova lahko določite dodaten naslov, če želite, da bo blago dostavljeno na naslov drugačen od naslova plačnika. Prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine, saj se plačilo po povzetju vrši z gotovinskim plačilom. V primeru, da prejemnika (ob dostavi po povzetju preko Pošte Slovenije) ni bilo na vpisanem naslovu, prejemnik prejme v nabiralnik obvestilo o pošiljki, ta pa bo počakala v najbližji poslovalnici pošte (označena v obvestilu).


Kdo mi bo dostavil pošiljko?


Blago naročeno v spletni trgovini dostavljamo z dostavno službo. Trenutno je to Pošta Slovenije.


Kdaj dobim naročene artikle?


Rok dobave izdelkov je ponavadi 3-4 dni, žal pa je odvisen seveda od dobavitelja posameznega artikla. Približen rok dobave vsakega artikla je označen v podrobnostih o izdelku. Če ob naročilu katerega od naročenih artiklov trenutno ni na zalogi, bo pošiljka odpremljena v najkrajšem možnem času, to je tisti dan, ko bodo artikli na zalogi pri nas v skladišču. V primeru, da so poleg takoj dobavljivih izdelkov v vašem naročilu tudi izdelki, na katere bi čakali dalj časa, Vam lahko ponudimo ločeno pošiljanje izdelkov. O tem Vas obvestimo po e-pošti ali po telefonu. Status vašega naročila lahko spremljate v rubriki Račun > Zgodovina naročil.


Stroški dostave


Strošek dostave se zaračuna na podlagi teže in velikosti pošiljke.


V primeru. da je pošiljka poslana po povzetju preko Pošte Slovenije, se poštnina lahko poveča za do 0,96€, toliko namreč znaša provizija storitve za plačila paketov po povzetju.